Jaaaaaaaaa we zijn er! - Reisverslag uit Natal, Brazilië van Aaltje Brink-Remmelts - WaarBenJij.nu Jaaaaaaaaa we zijn er! - Reisverslag uit Natal, Brazilië van Aaltje Brink-Remmelts - WaarBenJij.nu

Jaaaaaaaaa we zijn er!

Door: Aaltje

Blijf op de hoogte en volg Aaltje

26 December 2007 | Brazilië, Natal

Hoi hoi,

Ik hoop dat ieder van jullie prettige kerstdagen heeft gevierd! Het is hier nu half negen 's avonds, vier uur eerder dan bij jullie.

Ja we zijn er! Ondanks de vertragingen. We zouden om kwart voor één opgehaald worden door de Schipholtaxi, gebaseerd op de oude vertraagde vlucht tijd (was verplaatst van maandag 14.55 uur naar dinsdag 5.20 uur). Op teletekst stond dat we nog verder vertraagd waren, namelijk 7.00 uur vliegen. Helaas kon de taxi niet meer later komen. Uiteindelijk vlogen we om ongeveer half acht. We waren gisteren rond vijf uur in ons hotel (bij jullie 21.00 uur)

Maar genoeg geemmerd over tijden. We zijn er en het weer is lekker. Wel warm, zo'n 30 graden. We hebben een nachtje bijgeboekt in dit hotel. Anders was het haasten naar Jo. Dat past natuurlijk niet bij het relaxte leventje hier. Het eten is hier trouwens super!

Vanmorgen waren we al weer vroeg wakker. Het is hier om een uur of vijf licht. En warm. We hebben een kamer met vanaf het balkon direct uitzicht op zee. Mooier kun je het niet krijgen. Ze houden het vrij groen bij het hotel. Er wordt veel gesproeid. Onder ons balkon staan palmbomen en een eindje verderop is het zwembad van het hotel. Daar hebben we vanmiddag siesta gehouden onder de parasol. Moest ook wel omdat we vanmorgen behoorlijk aan de kook waren geraakt tijdens een wandeling langs de kust.

Vanmiddag zijn we in een bus naar het busstation gestapt. Bij het busstation hebben we een kaartje voor de bus naar Joao Pessoa gekocht. Jo zal ons van het busstation komen halen. We vertrekken om half tien morgenvroeg en zijn dan ongeveer twee en een half uur onderweg. Leuk joh in zo'n stadsbus rondrijden. Natal is vrij groot. Meer dan een half miljoen inwoners (gegevens 2004).

Ons hotel is niet in het meest toeristische deel. Het toeristische deel is Ponta Negra. Zo'n 9 kilometer bij ons hotel vandaan. Daar zijn we aan het eind van de middag met de bus naartoe gegaan. Daar hebben we even gegeten. Ook weer direct aan zee. Ze houden hier volgens mij geen rekening met de invloed van het water. Alles wordt direct aan zee gebouwd.

Ik kan nog geen foto's plaatsen. Ik mag hier in het hotel geen kabels inpluggen. Kunnen jullie ons mooie uitzicht niet zien;-)

Zo dit was het maar weer. We gaan zo een tukkie doen. We zijn morgen vast weer tegen een uur of vijf wakker.

Groetjes Sjakie en Aaltje

• 27 December 2007 - 12:03

Albert En Klaasje:

Fijn dat jullie er zijn.En ook fijn dat we dat horen.Wij gaan nu bridgen in Ruinerwold.Veel plezier en groeten aan familie Huisman!Albert en Klaasje.

• 27 December 2007 - 16:16

HLePJD:

lekker warm 30graden, wij wnsen jullie een fijne vacantie toe.

• 29 December 2007 - 21:07

Roef:

Wauwie, klinkt allemaal wel heel lekker!
    Wat relaxt,zeg! Wij zijn nog aan het uitbuiken van de kerst en al weer een klein feestje gehad (grote feest komt nog) Pa en ma zijn nl 40 jaar getr. Hee heel veel plezier nog en tot het nieuwe jaar!
    Groetjûûûûs!