Terug - Reisverslag uit Natal, Brazilië van Aaltje Brink-Remmelts - WaarBenJij.nu Terug - Reisverslag uit Natal, Brazilië van Aaltje Brink-Remmelts - WaarBenJij.nu

Terug

Door: Aaltje

Blijf op de hoogte en volg Aaltje

06 Januari 2008 | Brazilië, Natal

Hoi allemaal,

We zijn weer terug in Nederland. Gistermiddag kwamen we om even over één aan op Schiphol. En daar wachten mijn vader en moeder ons op. Een erg leuke verassing :-) Kletst gezellig in de trein terug. Leuk zo'n spontane actie!

We hadden anderhalf uur vertraging. Maar ach dat maakte niet zoveel uit. We hebben de relaxte Braziliaanse houding over ons en hopen die nog een hele tijd vast te kunnen houden.

We zitten helemaal vol met verhalen van wat we beleefd hebben. Over onze tijd bij Jo, z'n garnalenvijvers, suikerriet, de zandwegen daar, de rivier waar we doorheen moesten naar zijn huis, Ester en Nina, het jaarlijkse personeelsfeest, ons bezoek aan de plaatselijke slager (in werking zonder koeling), de spookuil die 's nachts dieren op het dak doodt en verlindt, onze ritjes met Jo in zijn Mitsubishi pick up 4-wheel drive, de omgeving, de mensen en hun gewoonten, Marconi de opzichter van de garnalen en zijn belangstelling voor een blonde Nederlandse vriendin (wie wil graag naar Brazilië). Maar ook onze belevenissen in Natal, de ritjes in de stadsbus, oude jaarsavond, relaxen aan het zwembad of in de zee, onze wandelingen, of het rondsnuffelen in de binnenstad, het eten, het lekkere fruit, het prachtige weer, de buggy tocht waarbij we op een vlot gingen en naar de overkant gepunterd werden, de aardige en behulpzame Brazilianen, het fijne hotel, het relaxte gevoel en de andere manier van leven. Ook het reizen, het vliegen , met de stadsbus, wandelen, de lijnbus die onderweg stopt voor allerlei handeltjes. Maar bovenal onze vakantie samen en de leuke en interessante dingen die we samen hebben beleefd en waaraan we weer fijne herinneringen hebben!

Wil je graag een mooi verhaal? We hebben er weer vele. En het vertellen geeft telkens weer mooie gedachten.

Bedankt voor jullie belangstelling. Mijn belevenissen kunnen jullie blijven volgen op deze site.

Groeten Sjakie en Aaltje