Groot feest afgelopen zaterdag
Door: Aaltje
Blijf op de hoogte en volg Aaltje
05 November 2007 | Nederland, Wanneperveen
We hebben vrijdag en zaterdag besteed aan de boel wat inrichten. Sjakie bouwde een mooi disco meubel in combinatie met ingebouwde koelkast en een plek voor de glazen en flessen (met een keurig zeiltje eronder, zodat het hout niet nat zou worden). Het geheel was mooi afgewerkt met een rood stofje.
Zaterdag hebben we onszelf nog even in het nieuw gestoken en toen waren Jan van de catering en Herco onze tapgast er ook al. Snel douchen en terwijl we daar waren kwamen de eerste gasten al. Het springkussen was gelijk al in gebruik. Leuke manier van wachten lijkt mij. Volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt!. Al die kinderen op het springkussen (volgens mij zag ik ook wat oudere kinderen van boven de 30 op het springkussen). Het patat eten met alle kinderen in de garage aan een hele lange tafel. Super gezellig. Het was een prachtig schouwspel. Het trok veel publiek.
Allemaal bedankt voor het zingen voor ons! En natuurlijk voor de prachtige cadeaus!
Later had Jan ook het eten voor de rest klaar. Super buffetje Jan. Ze aten je bijna de bakken mee op!
En natuurlijk niet te vergeten de kinderdisco! Leuk die dansjes en veel van de kids hadden een eigen cd'tje met hun lievelings muziek mee.
En later op de avond veranderde dat in een lekker muziekje van Sjakie. Het waren soms wel erg krakerige lp's. En de Nederlandstalige nummers volgden elkaar op. Wat dat betreft was Sjakie echt terug in de geheime zender tijd. Weinig kans voor ons liefhebbers van wat ruigere rocknummers. Ach ja het is geven en nemen.
Ik heb niet iedereen gesproken volgens mij. De tijd was toch weer te kort. Wat fijn dat iedereen er was en dit feestje met ons wilde vieren. Allemaal (die dit lezen) heel erg bedankt voor de fijne dag. En natuurlijk speciaal Jan en Herco voor het soepel laten verlopen van het eten en drinken en het helpen opruimen aan het eind van de avond. En de rest van de helpers natuurlijk ook heeeel erg bedankt voor het helpen opbouwen en opruimen.
Ik heb nog wat foto's die kun je een tijdje bekijken hier op de site.
Wat een fijn en gezellig feestje hebben we gehad, zucht......
Groet'n Aaltje
07 November 2007 - 19:18
A.en K.:
We zijn er bijna,we zijn er bijna!Maar nog niet helemaal.Hoe krijgen we dit vakje vol?Hoe is het met Sjakie?Is hij nog aan het klussen? Heb je nog wat van Jolanda gehoord?Wat sneu dat je zo komt te vallen!Zijn Willem en Jantje weer goed thuis gekomen? Pa had in het achterste stuk nog een afwaterslootje gemaakt met een greppelploeg.Daar moest hij vanmiddag kijken of het water weg kon stromen en ja het lukte,het water stroomde in de leiding!Ik had het vakje vol,laat het vakje nu groter groeien!groetjes van het Oosteinde
08 November 2007 - 15:30
A En K:
K0men jullie met Pa zijn verjaardag ook pannenkoeken eten? -
08 November 2007 - 17:50
Aaltje:
Zeg pa en ma wat goed van jullie dat jullie dit berichtje geplaatst hebben!!!!
Ga zo door!
Heel goed zo´n computercursus. Je bent echt nooit te oud om te leren!
Groeten Aaltje -
11 November 2007 - 13:33
A En K.:
Hallo Aaltje,
Is er ook een bevestiging gekomen op de aanvraag? Dat kunnen we niet zien.
we zijn gisteravond bij de Brummerij geweest op Inge s verjaardag! Er was muziek(piano en viool)van Mozart. Maar ja dat kun je verwachten.Er was lekker eten net als bij Ellen en Erwin.Ik zie dat je reacties op de andere berichtjes hebt gegeven! Alles is te leren al duurt het nog wel even,voor je alles onder de knie hebt! Groetjes A en K.